Om oss

Denne websiden er under konstruksjon. Dersom du er aktuell kandidat til å tilby videografi, vennligst registrer din interesse via kontaktskjemaet vårt som du finner her:

 

etablert September 2019

Visjon: Skape et åpent market for videofotografering og tjenester rundt.

Misjon: Skaffe oppdrag for profesjonelle og -hobby-videografer. Gi tilgang til talentfulle videografer som hjelper bedrifter og privatpersoner til å bruke film i sosial, digital markedsføring og privat sammenheng.

Høsten 2019 startet et nytt kapittel i livet til gründer Ludvig Bakkland. Etter inspirasjon fra utallige Youtube-innholdsprodusenter som klarte å tjene til livets opphold gjennom sin hobby kom inspirasjonen til å forsøke det samme selv. Lang historie kort: Dette er det veldig mange andre som kan MYE bedre enn meg. Imidlertid er det vanskelig å kapitalisere på sitt talent ved kun å belage seg på annonseinntekter fra Youtube. Det er altså en stor uutnyttet ressursmasse der som kunne tjent penger på sitt talent. Da oppstod idèen om å tilgjengeliggjøre disse talentene i form av en brukervennlig plattform der kundegrupper med økende etterspørsel leter etter kostnadseffektive løsninger innen videografi. 

Dermed startet reisen med planlegging og forretningsutvikling, samt innhenting av tilbud på utvikling av en robust plattform som gir verdi til både tilbyder og kjøper av videografi-tjenester.

Ludvig Bakkland

Mission

Gi tilgang til talentfulle videografer som hjelper bedrifter og privatpersoner til å bruke film i sosial, digital markedsføring og privat sammenheng.

Vision

Skape en global plattform for kjøp og salg av videografitjenester.

Verdier

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.